15 / 11 / 2019

kareta api mobil sambungan kabel interaktif tur News jalan

erel kereta

Sistem Rail Urban

Warta Daérah

Loading ...

Sistem Rel Intercity

  • panumpang kareta elazigda mobil carpti wel luka
    Panumpang Train Slammed dina Mobil di Elazığ 2 Paéh, 1 Tatu; Karéta panumpang di Elazığ, jalma 3 anu kacilakaan dina mobil anu dilabrak ku nyebrang tingkat anu henteu terkendali dibawa ka rumah sakit. Elazig [Lainna ...]

rolling stock

Désa
MD Railway
RAYEN
Thermit India

Jadwal auctions

« November 2019 » loading ...
P S Ç P C C P
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
cum 15
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00

Tambahkeun ka Kalénder

News Arsip

November 2019
P S Ç P C C P
«Oct
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

TCDD News

Wawancara hasil ngayakeun karyawan TCDD ngajelaskeun

Pengumuman Hasil Wawancara Pekerjaan TCDD

06 Ankara

TCDD henteu acan ngumumkeun hasil tina lisan na lisan pikeun rekrutmen para pagawé salami tilu bulan. Dina wartos ngeunaan kagagalan pikeun ngumumkeun hasil wawancara rekrutmen TCDD; Ngeunaan henteu panyingkepan ngeunaan hasil ujian ngeunaan prosés rekrutmen anu dilakukeun ku TCDD, TC Transportation [Lainna ...]

Lantikan Pribadi TCDD

TCDD bakal nunjuk 262 Personnel

warta husus

TCDD 262 Personnel Appointment: Posisi staf TCDD dibuka sareng distribusi staf diumumkeun dina 5.November.2019. Kaputusan anu dikaluarkeun dina Warta resmi State Railways dina pagawean 262 anu kosong. Dina ngaluarkeun kiwari Warta resmi [Lainna ...]

sentral karéta asia pusat diayakeun

Summit Dijumpukan dina Railway Asia Tengah

06 Ankara

"Tengah Asian Railway Summit" tanggal 21-24 Oktober 2019 kahiji Republik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), hosted Iran Kareta api Organisasi, Kazakhstan Kareta api, Uzbékistan Kareta api na dilaksanakeun di Ankara jeung partisipasi wawakil Turkménistan Kareta api. Manajer Umum TCDD Ali İhsan [Lainna ...]

RayHaber Tube pidio

Langgan! 👉
687445
DD
poé
:
HH
waktu
:
MM
dk

RayHaber9. Birthday!

Bébas e-mail langganan

Bébas e-mail langganan

Loading ...