kareta api mobil sambungan kabel interaktif tur News jalan

erel kereta

karéta News

Tengah

Eastern Anatolia

Aegean

tenggara Anatolia

sentral Anatolia

Laut hideung

Marmara

Tambahkeun ka Kalénder

advertisements

Bébas e-mail langganan

Bébas e-mail langganan

TCDD News

tcdd tubitak ar ge calistayi diédit

Workshop TCDD-TÜBİTAK R & D Dilaksanakeun

41 Kocaeli

Ali İhsan Uygun, General Manajer TCDD, nyatakeun yén maranéhna téh méngkah pikeun gancang janten pamuter global sareng perobahan nu reueus sareng transformasi anu parantos yén maranéhna sadar, lain ngan salaku panongton dina balapan global anu dimimitian dina séktor kareta api na dunya. Migawé TCDD sareng TUBITAK, dua organisasi nasional nagara urang, [Lainna ...]

tcdd rombongan di Italia

Delegasi TCDD di Itali

39 Italia

Délégasi TCDD dipingpin ku General Manajer TCDD Ali İhsan Uygun 12 Dina Juni 2019, réncang pikeun Jalur Kareta api Italia diayakeun pikeun ngabahas masalah gawé bareng duaan poténsial, keur ngalaksanakeun kunjungan teknis sareng tukeur gagasan pikeun séktor kareta internasional. [Lainna ...]