mototrains MT 5500 / 55000 Fiat MTA

Moto Hilal
Moto Hilal

Produsén sareng Tanggal: Fiat, 1961
Dingil Tertibi: 1A’A1’+2’2’+1A’A1′
Daya Mesin: 580 BG (4 x 145)
Mesin aslina: Fiat 203.0 / 762
Daya anu dipancarkeun tina: 5 sareng clutch hidrolik
Speed ​​anu pangluhurna: 90 km / jam
Nomer korsi (aslina): 199 jalma (posisi II)
Cai Heater Steam (aslina): Webasto 120 WI




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar