Mesin tesis bisnis logam-Elk. SAN.TİC éléktronik. LTD

Perusahaan Teziş kawates mimitian hirup dagang na di 1998 kalayan manufaktur mesin kenop kabel sareng mesin peletakan kabel, gandeng di zona industri Ostim diayakeun ku sami sareng emih semih.

Transportasi PTT, TEK, Gas Alam, Kabel TV TV, sapertos,

IDRAULIKA REAR TRAILER
MAGNA CABLE DRAING (Crane)
Crane ELECTRIC motor
gandengan
Sambungan lawang lanté

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar