Agénsi Railway Éropa (ERA) - kudu aya administrasi kareta tunggal di Éropa

Badan Railropa Kareta api Eropa (ERA), 28 nyarios yén dumasar kana pandangan umum pikeun masa depan anu disayogikeun ku Railropa Railway and Infrastructure Companies (CER) sareng asosiasi industri cabangna di Pébruari, nya kudu dirobah jadi sertipikat kaamanan tunggal sareng otoritas wahana pikeun Eropa.
Usulna parantos dijalankeun ku Direktorat Jenderal Komisi withinropa dina bagian tina 'Kaopat Paket Kareta api'. Ku kituna, ERA bakal direktorat puseur anu dirojong ku kantor nasional atanapi multinaasional ku pangaweruh jeung pangaruh lokal, sareng ngalayetkeun sertipikat kaamanan pikeun usaha kareta api.
Diréktur CER Libor Lochman: bulun Ayana kareta api tunggal di Europeropa, nyederhanakeun prosedur administrasi sareng ngaleungitkeun peraturan nasional nu henteu diperyogikeun bakal ngabantosan téknis. " Ku cara kieu, hiji pasar kareta competitiveropa kalapa sareng transparan dikawasa ku administrasi Europeanropa.
Sumber: Warta Railway


Janten kahiji komen

koméntar