SP konsultan Teknik Konstruksi

SPE, kaséhatan, atikan, pariwisata, industri, kantor, perumahan, fasilitas sosial jeung sajabana perencanaan tujuan umum, arsitéktur, struktural, éléktrokanik, landscaping, infrastruktur sareng desain sambungan jalan, pangawasasan pangwangunan sarta manajemén proyek pikeun sagala rupa gedong tujuan sareng bangunananana.

SPE terus ngalayanan proyék sareng jasa panarjamah dina widang angkutan, khususna pikeun jalan, jalur angkutan atanapi sistem angkutan umum. Jasa desain kaasup Pilihan sareng analisis jalur, survey hidrologis jeung geologis topografi komprehensif, sareng sadaya sistem anu disiapkeun ku padika desain anu ngabantuan komputer.
Sajaba ti éta, Pausahaan boga pangalaman éksténsif dina rarancang struktur seni utama sapertos torowongan, sasak, viaducts sareng sadaya struktur seni anu aya anu patali.
SPE ogé nyayogikeun tata angkutan sareng ngulik kasimpulan dasar dina perkotaan, daérah kota, régional jeung nagara sareng jasa tata proyek.

SPE gaduh pangalaman éksténsif dina perencanaan sumberdaya cai sareng ngulik kalametan. Dasasar basis basusin suplai énergi jangka sareng panjang, irigasi tatanén, kiriman cai kota, tujuan panyalindungan caah, panalungtikan sareng perencanaan sareng perencanaan proyek sumberdaya di jero cai atanapi permukaan.

SPE Konsultasi Téknik Konstruksi Ltd. Sti.
Alamat: Mahatma Gandi Cad. 26 / 2-3 GOP Cankaya / ANKARA / Turki
Telepon: 90 312 446 23 04 90 312 446 16 22
90 312 446 16 23 90 312
Surélék: info@spe.com.tr

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

1 Comment

koméntar