PPS kaserang Eléktro Trading Company

Perusahaan Trade Commitment Electric BES BES Electric Electronic Eng. Sun. TAAH. San. TIC. LTD. STI ADANA Zona Industrial Anyar Ata Kaportacılar Sitesi 2005. Blok No: 3 / F. Pausahaan urang, anu parantos ngajaga layanan kualitasna jujur ​​sareng luhur saprak 20 dugi dinten ayeuna, nerus jalan ISO ISO 2005-9001 sertipikat kualitas ku manjangkeun sareng Teknik Téknik sareng Staf Téknis supados ngahasilkeun solusi anu matuh sareng alternatip pikeun ekspektasi sareng kamajuan dina widang aktivitas.

Visi jeung Misi urang

Hésé kaayaan persaingan dina sektor industri pengolahan sareng perobahan sarta ekspektasi langganan parantosan langkung seueur kasadaran kana; perlu ngembangkeun kontinyu sarta perbaikan duanana produk jeung jasa disadiakeun.

BES Elektrik ngaevaluasi tungtutan sareng ekspektasi sektor sacara obyektif sareng pangalaman anu sengit sareng sudut pandang ahli; strives nyieun konsumén satia kalayan méré kapuasan palanggan ku pendekatan dinamis, inovatif sareng kutang.

Klilik Continuity in Quality "," Price Harga ', "Mutual Trust" sareng ür Honesty dir mangrupakeun prinsip dasar sareng nilai indispensable anu ngawangun visi urang.

BES Elektrik, patuh kana prinsip sareng nilai ieu; sagala jasa sareng kagiatan teklif Téknik "," Service Téknis ", ahhüt kaserang", "Project", "Consultancy" sareng "Marketing" Grup ku ngajaga kaperluan konsumén urang di payun dina prosés mimiti tina tahap promosi sareng tawaran sareng ngalirkeun produk atanapi jasa kana invoicing kasalahan sarta bangga ngalakonan eta katuhu dina hiji waktu.

Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. Témbongkeun profil lengkepna ngeunaan 0531 ka ...

koméntar