Kiwari di Sajarah: 1 March The 1925 State Railways Company mimiti nyebarkeun bulanan Railways.

1 Maret Stasion 1919 Afyonkarahisar di jajah.


1 March 1922 Diomongkeun di Majelis Nasional Grand Turki, Mustafa Kemal Pasha nyarios, faaliyet Aktip sareng kalemahan kahirupan ekonomi ngan luyu saluyu jeung nagara jeung darajat sarana perdebatan, jalan, perbangan sareng port. "

Mustafa Kemal Pasha, 1 ti Majelis Nasional Grand Turki. muka taun rakitan dina pidato cenah. “Endimendiferler nyaéta komponén anu paling penting dina nafiam Vesait-i. Abdi hoyong nganyatakeun syukur ka hématah anu Şimendiferlari kami parantos ngajalankeun kana tentara sareng ékonomi-hirup nagara, najan sakabeh musuh tina karuksakan musuh sareng kakurangan bahan.

1 Maret 1925 Propinsi Railway Company mimiti ngaluarkeun Journal Railway Journal bulanan. Journal of Railways ,. Terus salami 1998 kalayan ngaran Magazine Demiryolcu, Istasyon Magazin sareng Happy On Life Railway.

1 Maret 1950 Direktorat Jenderal Bina Marga diadegkeun. 1950 - Rata 80 km per taun diantara 30. éta karéta api. 1950 karayolu Antara 1997, panjang jalan raya ngaronjat ku 80 per cent, sedengkeun panjang karéta nambahan ku ngan 11 per cent.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar