Aqsa konsultan & Pariwisata Konstruksi sarta Trade Company Limited Propil

AKSA Project Consulting Pangwangunan Pariwisata sareng Trade Limited Company mangrupa grup konsultan bebas anu operasi di sagala rupa disiplin rékayasa.

Kawijakan Quality

Dina raraga janten salah saurang anu pang séktor di séktor pikeun produk sareng jasa tawaran perusahaan pikeun ngubaran kualitas total moal ngan ukur jadi udagan, tapi minangka strategi dasar pikeun hirup sareng tumuwuh, moal badé sareng ningkatkeun reputasi pausahaan.
Pikeun ngalaksanakeun profésional kalayan paham amatir ku ngajamin partisipasi sadaya pagawé sareng sub-kontraktor di handapeun palih kualitas pikeun mastikeun pangabutuh sareng ekspektasi dunungan pangluhurna.
Pikeun masihan pentingna pikeun jalma, hilap nu ibukota pangbadagna urang nyaéta kakuatan uteuk, pikeun ngadidik staf, ningkat pangaweruh jeung keterampilan pikeun masihan pentingna.
Nuturkeun jeung nerapkeun kamajuan panganyarna téhnologis; pikeun mastikeun ngembangkeun sarta pamutahiran kontinyu.
Pikeun nampa lingkungan alami salaku nilai anu pangbadagna, pikeun nyandak tindakan pikeun ngaleutikan éfék anu ngabahayakeun lingkungan nalika palaksanaan karya, pikeun nyiptakeun kasadaran lingkungan.
Transpor Transportasi

Studi Faktor-seueur sareng Plan Transportasi
Proyék Jalan Raya
Jalur cepat
Jalan Propinsi sareng Propinsi
Kota Main Arteries
Intersections
Proyék Kareta api
Lampu Rail Systems
Sasak sareng Viaducts
torowongan

PROGECTS INFRASTRUCTURE

Survey hidrologis
Proyék Drainase
Proyék Kokotor
Supply Cai Cai sareng Akun Network
Proyék Irigasi
Garis Pangiriman
Listrik & tele-Komunikasi
Jaringan Gas Pengetahuan Alam
Proyék perlakuan

Wangunan supermarket - rarancang URBAN

Jasa GEODESIC

SERVIZZI GEOLOGICAL AND GEOTECHNICAL

PROJECTS lingkungan

Jasa konsultan

Pengawasan Konstruksi
Pengawasan proyék
Proyéknis Pengembangan

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar