MIPS Makina San. Tic. Ltd. Sti.

Kusabab 2006, parusahaan urang parantos ngahasilkeun kapang beton Plawangan pikeun tatangkalan sleeper beton anu ditempes anu dianggo sareng sistem panjang sareng carousel. Pausahaan urang, anu parantos mekarkeun dontan produk na kanggo sakedap, parantos ngahontal kapasitas pikeun ngawangun tatangkalan beton bobo bantosanan ku pangrojong mitra Jérman. Diantara pausahaan urang dianggo Steels na Betra dijieun di Turki geus nyekel.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar