Menteri Egemen Bağış ngarioskeun dina upacara pikeun dadakan karéta api Irmak-Karabük-Zonguldak sareng kareta api Köseköy-Gebze.

Uni Mentri Éropa sarta Kapala cih Egemen Bagis ngomong, "Turki, salaku lokomotif kareta nagara kaadilan global, master masmis urang, jumlah tina neraskeun kapercayaan di jalan kontrol Perdana Mentri Recep Tayyip Erdogan urang," cenah.


Tutulung Irmak-Karabük-Zonguldak garis kareta proyék rehabilitasi Pasatujuan bilateral Upacara Signing tur konstruksi kareta Pameran Center-Gebze dina biantara nya di Upacara groundbreaking, ceuk eta bakal janten simbol tina waktu anu sarua, ngembangkeun-speed tinggi Turki ngeunaan karéta bakal indit ti dieu.

sajarah EU dinten ieu, Bagis nyatakeun yén neundeun pondasi proyék kalayan anggota Uni Éropa jumlah pangluhurna pembiayaan luar nagara, sababaraha kritik meunangkeun yén stand proses EU Turki ngeunaan pulitik, tapi stressed nu mana warga neundeun pondasi salah sahiji proyek anu bakal mangaruhan kahirupan maranéhanana.

"Marmaray Project", ibukota Turki peradaban "Ibu" di pasamoan bakal nyadiakeun hiji titik pohara penting pikeun nunjuk Bagis, cenah:

"Proyék ieu nunjukeun yen Turki ayeuna geus jadi hiji koridor transit penting antara wétan sentra produksi Éropa. proyék ieu 7 cleats kana perdamaian di dunya, ngembangkeun nembongkeun kuatna rel ngaliwatan Turki. Turki, salaku lokomotif kareta nagara kaadilan global, master masmis urang, jumlah tina neraskeun kapercayaan di jalan kontrol Perdana Mentri Recep Tayyip Erdogan urang. Turki pikeun taun ka ngasupkeun ka bui gerbong pulitik, wagons méntalitas wawakil anu dileler ka Turki 'Urang moal buka ku karéta gancang Eskişehir' ceuk maranehna. Aranjeunna geus démokrasi tur ngembangkeun lantaran lasut karéta di Turki urang, teu di dieu kiwari, mibanda whim sejen, nyoba ngonci lalulintas di ibukota nguap ".

Egemen Bagis, Pagans kalawan pertimbangan pulitik sapopoé, Turki urang karéta-speed tinggi, anu démokrasi panggancangna, ceuk maranéhna diondang rel tumuwuhna gancang, "Insya Alloh, Turki, kontemporer ti loba ti generasi saterusna ku sistem pendidikan hunky, modern, bakal mastikeun yén standar EU," cenahna.

-TCDD General Manajer Karaman-

Manajer Umum TCDD Süleyman Karaman ogé netepkeun yayasan kanggo kilométer 56 garis Köseköy-Gebze tur nandatanganan kontrak sareng kilométer 415 Irmak-Karabük-Zonguldak persen tina hibah saencan 85'nın ngungkabkeun yén pembiayaan anu.

Karaman nyarios yén unggal proyék 2 mangrupakeun proyék proyék angkutan nu panggedéna dibiayaan dina hiji barang di nagara lian ti nagara-nagara Uni Uni Uni Theropa. Fase munggaran Proyék Kareta Jérta Ankara-Eskişehir High Speed, anu mangrupakeun lengkah kahiji dina Train Project Train Speed ​​Ankara-İstanbul sareng total biaya investasi di , 5 Maret 185 dibuka pikeun bisnis di panggung Eskişehir-Istanbul pagawéan dituluykeun dina gancang ngingetkeun.

Nyarios yén tahap paling nangtang proyek nyaéta garis Köseköy-Gebze, Karaman terus neraskeun kecap-kecap ieu:

"Kusabab Istanbul-Izmit ditumpes urbanisasi, kami henteu tiasa ngadamel jalur alternatip alatan kasusah éksproprési. Kami megatkeun pikeun ngabongkar jalur anu aya anu dijieun ku 122 sababaraha taun ka pengker sareng nyiptakeun platform anyar dina taneuh sarta ngawangun jalur YHT di jalur jalan anu tos aya. Urang rencanana jaman konstruksi bulanan 30 dina garis ka réngsé-sasih 24. Tambahan kana parobahan ngeunaan torowongan 9, sasak 10 sareng culverts 122 dina jalur, culverts anyar 28 sareng underpasses 2 bakal diwangun sareng moal aya pameuntasan. Kira-kira 1 yuta 800 sarébu penggalian méter kubik sarta penggalian 1 yuta 100 sarébu méter kubik anu bakal dijelar ti lingkup pangwangunan. Sistem éléktrorasi, signalling sareng komunikasi bakal ditetepkeun ku téknologi anu panganyarna dina standar Europeanropa. Biaya total tina bagean ieu nyaeta 146 juta 825 sarébu euro tur 85 juta 124 sarébu euro, nu ngarupakeun persentase tina biaya, katutupan ku dana IPA.

sumber: kuring www.haberxnumx.co



Janten kahiji komen

koméntar