3. pausahaan 11 bakal bersaing pikeun sasak

3 bakal diwangun di Selat Istanbul. Astaldi ti Italia mun nawar pikeun sasak antara aranjeunna sarta Salini Spa ti Koréa Kidul POSCO, Turki urang Park nyekel, MAPA, STFA, nu ngawengku pausahaan kayaning pausahaan 11 Güriş narima spésifikasi.

3 bakal diwangun di Selat Istanbul. 20, anu ngawengku pangwangunan sasak sareng 3 kanggo lembut 'Northern Marmara Motorway Project Odayeri-Paşaköy Section' nu bakal dilaksanakeun dina bulan April Jumaah, parantosan nampi spésifikasi teguh 11.

3 ka Bosphorus. sasak baris nyambung Adapazari Tekirdağ leuwih 414 5 milyar kilométer panjangna jeung kadua panglobana proyék ngawangun-beroperasi-Transfer Turki urang nu exited dina titimangsa mimiti Maret 9 2011 nu lembut North Marmara tol Project. Sahiji tanggal nawar mimiti nyaéta 23 Agustus, mimiti 22 ditunda kana Nopémber lajeng 10 ditunda kana Januari 2012.

Dina tanggal ieu, sawatara pausahaan anu rék bulan 3, bulan 6 langkung. Jalan Raya 10 Kalér Marmara sareng 3. henteu nawar kanggo pangwangunan sasak. Direktorat Umum Bina Marga, Kamentrian Angkutan, Urusan Maritim sareng Komunikasi, anu parantos ngerjakeun ieu, dibagi proyék éta jadi bagian 2.

3 dina proyék dirévisi. Sanaos mutuskeun yén sasak sareng 90 kilométer jalan sambungan bakal ditawarkeun ku model BOT, mutuskeun yén kilométer jalan tol 314 dina jalan Asia jeung Asianropa tina Jalan Raya Marmara Kalér bakal diwangun ku sumber umum.

5 Tanggal lembut anu anyar ditempatkeun pikeun April ieu engkéna ditunda ka April.

GARANZIJA TAL-VETTURA KIENI
Dina proyék anyar dirévisi, 3. Direktorat Umum Bina Marga bakal ngawujudkeun eksproprésasi di bagian mana jalan jalan sasak sareng sambungan bakal ngaliwat. Dina lembut anu kahiji, jaminan tutumpakan wéb anu sarua sareng rébu 100 rébu mobil per poé ogé ogé diwanohkeun dina spésifikasi anyar.

3 bakal diwangun di Selat Istanbul. Sasak kasebut baris ngaléngkah kalér ti sasak Bosphorus sarta Fatih Sultan Mehmet. Sasak anu baris diwangun antara Garipçe sareng Poyrazköy bakal panjang méter 1.275.

Jam 20 April 2012 Pausahaan anu nampi spésifikasi pikeun lembut pikeun lumangsung di 10.00 nyaéta kieu:

Konstruksi 1- Cengiz
Konstruksi 2- MAPA
Konstruksi 3- STFA
Konstruksi 4- GURIS
5- POSCO E&C (Koréa Kidul)
6- Park Holding
7- Dipasang Mesin sareng Konstruksi
8- Astaldi SPA (Itali)
Gedong Center 9
10 Salini SPA (Italia)
11- Alsim Alarko

Sumber: Ntv msnbc




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar