3. Jumlah pausahaan anu pesaing dina sasak lembut murag kana 3

3 bakal diwangun dina Selanbul. Jumlah perusahaan anu bersaing dina tender “North Marmara Motorway Project Odayeri-Paşaköy Bagéan içeren kalebet konstruksi jambatan parantos turun ka 3. Dina evaluasi téknis, 4 ti penawaran perusahaan 3 lulus skor 70 anu dibutuhkeun kanggo kualifikasi, sedengkeun Konstruksi MAPA henteu kéngingkeun skor kualifikasi anu dipikabutuh sareng dikaluarkeun ti tender.
Dumasar inpormasi anu disayogikeun ku wartawan AA ti Menteri Pengangkutan, Hal Ehwal Maritim sareng Komunikasi sareng Diréktur Umum Jalan Raya, sesuai kalayan spésipasi lembut, Wakil Diréktur Jalan Raya sareng Pupuhu Komisi Tender sareng İhsan Akbıyık 3. Dina rapat anu dihadiran ku pajabat perusahaan anu nyerahkeun tawaran pikeun lembut sasak, amplop dibuka sareng kasukupan téknis firma ieu dievaluasi ku poin 100.
Salini-Gülermak Joint Venture, İçtaş İnşaat Sanayi Ticaret AŞ-Astaldi Joint Venture Group sareng Cengiz İnşaat-Kolin İnşaat-Limak İnşaat-Makyol İnşaat-Kalyon İnşaat Joint Venture Group gagal nyitak sareng teu lembut.
Perusahaan 3 kalayan jumlah anu cukup bakal diajak ku komisi lembut dina dinten anu bakal datang sareng amplopna bakal dibuka.
-4 nawar ieu dievaluasi-
3 bakal diwangun dina Selanbul. tina Proyék Jalan Raya Marmara Kalér Marmara kaasup konstruksi jambatan, Odayeri-Paşaköy (kalebet 3. Jambatan Bosporus) Bagian 20 diayakeun bulan April sareng tender éta dilélér ka Salini-Gülermak Joint Venture, İçtaş İnşaat Sanayi Ticaret AŞ-Astaldioint JPA Konstruksi sareng Perdagangan Inc. sareng Cengiz Konstruksi-Kolin Konstruksi-Limak Konstruksi-Makyol Konstruksi-Kalyon Konstruksi 4 dievaluasi.

Sumber: AA




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar