katutup ku pasatujuan Uni Buruh Railway, Cina bakal ngawangun 7 18 sarébu-kilométer garis kareta-speed tinggi di Turki

Pamaréntah boga tujuan pikeun ngawangun jalur kareta laju gancang 2023 sarébu ka 9 nepi ka 978. Ku kituna, jaringan rail bakal dua kali 12 taun, jeung Turki bakal pamingpin di karéta-speed tinggi di Éropa.
Bagian dolar 45-25 na proyek anu ngagaduhan biaya 30 milyar dolar bakal disayogikeun ti Cina. Dina 'Pasatujuan Kerjas Karéta Railway', Cina bakal ngawangun 7 sarébu kilométer 18 kilométer jalur kareta cepatunan anu gancang. Sésana kilométer 2 sakur sésana bakal dijieun sareng equity sareng kiridit luar.
Kareta api gancang, bakal ngalirkeun opat kota di Central Anatolia. Jalur karéta gancang-Ankara-Konya éta salah sahiji kunjungan anu malah, komo perjalanan dimimitian.
Sanggeus ieu, karya pangwangunan lumangsung dina garis kilométer 468 Ankara-Sivas. Tapi, dina kareta anu gancang kagancangan Yozgat Yozgat 30 kilométer ka pusat kota, saterusna baris terus Sivas. Kareta api gancang ti Ankara atanapi Istanbul ogé bakal balik ka Kayseri via Yerköy.
Ku kituna, dina laju karéta luhur Ankara-Yozgat 1,5 jam, diantara jam Ankara-Kayseri 2 menit 30 menit.
Nalika proyek kareta jeung desa logistik parantosan réngsé, pangsa pasar di angkutan panumpang diperkirakeun ngahontal 2023 dina 15 sareng 20 dina angkutan angkutan barang.


Sumber: Dunya



Janten kahiji komen

koméntar