Pikeun nepikeun ka pangwangunan dina sektor kareta di tempat gempungan kareta apianana

Para pajabat kareta api anggota anu aya di Organisasi Cooperationkonomi Kerjasama (ECO) bakal ngabahas kamajuan dina sektor kareta api Ankara.
TCDD pernyataan ditulis ti, atikan di nagara anggota pajabat kareta senior, anu kamajuan dina sektor kareta 26-28 dilaksanakeun di Ankara antara Juni nyarios bakal ngabahas di bengkel sarta rapat, Turki, Azerbaijan, Pakistan, Afganistan, Iran, Turkménistan, Tajikistan Pajabat kareta api anu luhur ti Kiristan sareng Uzbékistan bakal milu.
PBB jeung eco ogé bakal dikirim wawakil isukan Bank Pembangunan Islam / PBB-ECE seragam Railway Wagub Hukum ceuk disimpen bakal dilakukeun dina 10.00, Turki TCDD Umum Diréktur Süleyman Ékonomi Kerjasama Organisasi 11 baris ngawakilan Karaman. Rapat Organisasi Kareta api bakal diayakeun dina Juni 27-28 kacatet.
Dina hiji pernyataan, 28 baris dilaksanakeun dina Kemis na Juni sareng Cina sareng ;ropa; Kyrgyz-Tajikistan-Apganistan-Iran-mengikat ku rail via Turki, eco Islamabad-Teheran-Istanbul jeung Istanbul-Teheran-Almaty wadahna karéta ti pasatujuan eco / IDB Joint Transportasi Transit kerangka (TTFA) di handapeun Evaluasi Project of rencana komprehensif diusulkeun eco jaringan kareta api ngembangkeun sarta masalah sapertos securing sumber pembiayaan bakal dibahas.


sumber: situs www.hurriyet.com.tr



Janten kahiji komen

koméntar