Transportasi Simkuring balik dina angkutan rail Éropa ku rail ngalaporkeun kaleresan

Union of Chambers of Insinyur Turki na arsiték (electricty) Kamar Mechanical Insinyur, nurutkeun statistik internasional Turki urang, 21 panumpang ku angkutan angkutan barang rail antara Éropa jeung usik dina ieu nunjuk kaluar nu di baris kadua.
Mékanis Insinyur dina pernyataan ditulis dijieun ku Kamar, 'tunduk kaydedildi.söz anu ngagambarkeun Laporan Kaleresan Railway on Transportasi di laporan, 1950, sanggeus nineties, jalan raya nagara kami urusanna utamana kawijakan angkutan jeung kareta pangwangunan anu geus dinyatakeun dina sumping ka halt a, statistik internasional Turki urang Numutkeun kana nagara Europeanropa 21, 2,3 dina angkutan panumpang ku kareta, sareng angkutan angkutan barang dina tempat kadua kalayan 4,4 persen cenah.


Sumber: MMO


Janten kahiji komen

koméntar