Investasi Infrastruktur GM Izmir - Proyék Pusat Logistik Kemalpasa Project Celikler Konstruksi - joint venture YSE Yapi banding GCC pikeun hasil pangwangunan konstruksi

Kamekaran anyar ngeunaan lembut kanggo ı mirzmir -Kemalpaşa Logistics Center hiji tawaran anu dikumpulkeun ku Direktorat Umum Infrastruktur Investasi dina 21 March 2012.
Numutkeun kana informasi anu ditampi tina Majalah Investasi; Celikler Insaat - joint venture YSE Yapi 19 banding ka Otoritas Ngayakeun Umum (GCC) dina bulan Juli 2012. Dina tahap ieu, putusan Otoritas Umum Ngayakeun Umum (GCC) bakal dipiharep.
Mangga klik di dieu pikeun warta leuwih lengkep: Investasi


sumber: Investasi


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar