Investasi Infrastruktur GM Izmir - Proyék Pusat Logistik Kemalpasa Project Celikler Konstruksi - joint venture YSE Yapi banding GCC pikeun hasil pangwangunan konstruksi

Pangwangunan anyar ngeunaan lembut kanggo ı İzmir - Kemalpaşa Logistics Center Construction anu disembangan dikumpulkeun ku Direktorat Umum Infrastruktur Investasi dina Maret 21.
Numutkeun kana informasi anu ditampi tina Majalah Investasi; Celikler Insaat - joint venture YSE Yapi 19 banding ka Otoritas Ngayakeun Umum (GCC) dina bulan Juli 2012. Dina tahap ieu, putusan Otoritas Umum Ngayakeun Umum (GCC) bakal dipiharep.
Sakumaha dipikanyaho, nawar XiaNumX sareng joint venture Assignia SA - Elron Construction meunang kaléndera. Biaya sasarua-ménder tina lembut ditetepkeun salaku parusahaan nawar 21.879.633,83 lira 27.121.190,09.


sumber: Investasi


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar