Investasi Infrastruktur GM İzmir - Kemalpaşa Project Logistics Center Project KİK ditampik bantahan anu dijieun ku Çelikler İnşaat - joint venture YSE Yapı sareng Açılım Konstruksi teguh Konstruksi salaku hasil tina lembut konstruksi

21 ku Direktorat Umum Infrastruktur Investasi
Dina Maret Maret tawaran 2012 dikumpulkeun, "Izmir -
Puseur Logistik Kemalpaşa Konstruksi yeni
kamajuan anu dirékam.
Numutkeun kana informasi anu ditampi tina Majalah Investasi; GCC, Steels
Konstruksi - joint venture YSE Yapı sareng
Hillary Clinton ditampik bantahanna pikeun hasil lembut pangwangunan.
Salaku bakal ngelingan, lembut
Assignment SA - Elron Konstruksi Joint Venture
Anjeunna kungsi menang. Biaya perkiraan tina pon 27.121.190,09
Nawar pausahaan 8 pikeun lembut.
Ref.: Majalah Penghasilan


sumber: kuring www.yatirimlar.co


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar