Proyek Pusat Logistik TCDD Palandöken TCDD, Polat Yol Yapı - Cemal Şengel ngabales kateranganna pikeun hasil lembut konstruksi

Kamekaran anyar ngeunaan lembut kanggo "Pangwangunan Palandöken Logistics Village yapılan, anu diayakeun ku 05 dina Juli 2012 ku Direktorat Tanah Saréal sarta Konstruksi Direktorat Umum Jalur Kareta api Turki (TCDD), kacatet.
Numutkeun kana informasi anu ditampi tina Majalah Investasi; TCDD direspon ku bantahan ti joint venture Polat Yol Yapı - Cemal Şengel kanggo hasil pangawaran konstruksi. Mun joint venture henteu daya tarik pikeun Otoritas Ngayakeun Umum, joint venture unggul bakal diondang pikeun nandatanganan kontrak.


Mangga klik di dieu pikeun warta leuwih lengkep: Investasi

sumber: Investasi


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar