Kontrak Proyék Jalur Rel Kereta Api Eti Maden Kırka - Değirmenözü parantos disaluyuan ku Proyék KMG, anu meunang lembut pikeun jasa survéy jeung konsultan

Pangwangunan anyar ngeunaan lembut i Kırka - Değirmenözü Railway Line Survey, Project and Engineering Consultancy Service ün tina Direktorat Umum Eti Mine Works anu kacatet.


Numutkeun inpormasi anu ditampi tina Majalah Investasi; Kontrakna ditandatanganan sareng KMG Proje anu meunang lira dina 11 Oktober 2012 lira.

Mangga klik di dieu pikeun warta leuwih lengkep: Investasi

sumber: Investasi



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar