Kagiatan Kareta api: Amérika Kalér Kareta Summit - Montréal

Summit Kareta api Amérika Kalér bakal diayakeun di Montréal, Kanada antara 14 / 10 / 2012 - 16 / 10 / 2012.


Kanggo inpo nu wincik tentang kajadian, mangga klik di dieu: http://www.railcan.ca/

Sumber: Raillynews



Janten kahiji komen

koméntar