Mobil mobil jeung tram warta ti Bursa

Mobil kabel lirén nyandak panumpang


Proyék ngalegaan angkat ka daérah Uludağ Hotels akhirna dimimitian.
Walikota Recep Altepe, mobil kabel ayeuna lirén ngangkut panumpang, kanggo samentawis sistem anu énggal teras ngaleupaskeun bahan kanggo sistem énggal anu diumumkeun.
2013 Hotél tiasa dugi ka sababaraha menit nalika situs konstruksi ditetepkeun gancang sareng proyék na rencanana sapertos Juli 23.
Terminal tram lembut pikeun Taun Anyar

Dina jalur trem, anu ngamimitian ngawangun karya dina garis cincin di tengah, tujuan anyar ditetepkeun salaku Terminal-Dosab. Walikota Altepe nyarioskeun yén aranjeunna ngusahakeun badé baris anyar dina awal taun.

Bursa alun-alun énggal
Nalika Stadion Présidén Altepe Atatürk dirobohkeun, alun-alun ageung 100 kalayan legana 1000 méter pasagi muncul sareng urut gedong SSK anu dirobohkeun sateuacana. Kami ngarencanakeun tempat ieu salaku alun-alun Bursa énggal.

sumber: www.olay.com.t nyaeta



Janten kahiji komen

koméntar