Warta Teleferik ti Bursa

Mobil kabel lirén nyandak panumpang


Proyék ngalegaan angkat ka daérah Uludağ Hotels akhirna dimimitian.
Walikota Recep Altepe, mobil kabel ayeuna lirén ngangkut panumpang, kanggo samentawis sistem anu énggal teras ngaleupaskeun bahan kanggo sistem énggal anu diumumkeun.
2013 Hotél tiasa dugi ka sababaraha menit nalika situs konstruksi ditetepkeun gancang sareng proyék na rencanana sapertos Juli 23.

sumber: www.olay.com.t nyaeta



Janten kahiji komen

koméntar