Lokasi teu bisa ditangtukeun pikeun stasiun Sivas YHT

Lokasi Stasion Sivas YHT teu acan diajar. Stasiun jalan di gedong stasiun di TCDD Sivas Logistics Direktorat tempat Stasion YHT dugaan dilakukeun ka tempat anu pasti dikenalkeun. Sateuacanna, stasiun ieu kedah diwangun di payuneun Terminal Beus Intercity atawa sajajar bandara.
Dina Sivas, dimana 2015-2016 sasaran pikeun minuhan sareng Speed ​​Speed ​​Train (YHT), kateupastian ngeunaan lokasi di Stasion YHT terus. TCDD 4. Diréktur Daérah Hacı Ahmet Şener nyebutkeun yén subjék tempatna henteu écés.
Nalika réngsé, investasi angkutan anu badag anu bakal ngaréduksi waktos perjalanan antara Ankara sareng Sivas ka 2 jam sareng 39 menit ogé bakal nyumbang kana perkembangan kota.
Proyék anu misah 5 disusun pikeun Stasion YHT, diharepkeun pikagumbiraeun di ieu kota, diwakilan pengajian jalma kota salami waktos-jaman 1, sarta diayakeun survey pikeun nangtukeun stasiun di jero kota. Hasil survey, anu nembe réngsé, diharepkeun bakal disalabarkeun dina dinten anu datang. Rahayat kota hoyong proyek stasiun dijelaskeun di mana stasiun bakal diwangun.
“NO DESCRIPT”
TCDD 4. Diréktur régional Haci Ahmet Sener, stasion kareta anu gancang kalayan gancang, nyarios yén rumor yén kateranganna henteu ngagambarkeun kaleresan, subjek tempatna teu acan diberesihan inpormasi anu dikonfirmasi.
Şener nyatakeun yén studi dina Kepancangan Laju Kepepédangan dilumangsungkeun ku Departemen Pangwangunan Railway Direktorat TCDD Umum sareng negeskeun yén kagiatan YHT henteu patali jeung régtorat régional. Nyarios yén aranjeunna sering ngalebetkeun patarosan ngeunaan YHT sareng lokasi stasion, Şener nyarios "sanés damelan kami, kami henteu gaduh kawenangan pikeun nangtukeun lokasi de.
Sener ngévaluasi warta sareng rumor dina sababaraha situs internét ngeunaan lokasi stasiunna, ngomong yén Stasiun YHT henteu ngadamel pernyataan ngeunaan lokasi kasebut.
Şener ogé nyarios saperti kieu:
“Kuring henteu ngajelaskeun. Ieu sanés bisnis urang boh. Unggal waktos, sutradara régional urang tiasa ditaros ngeunaan Kepepetkeun Laju gancang. Kami ukur yakin yén ieu téh tempat anu paling hade. Henteu aya anu tangtu ngeunaan lokasi di stasiun karéta anu gancang. Ieu geus dilakukeun ku Direktorat Jendral urang, Railway Construction Department. Jadi teu pakasaban urang. Jejer karéta-speed tinggi anu kaluar tina bisnis urang. Hiji proyek anu diayakeun ku Dinas Konstruksi Railway.
Urang ngagaduhan daérah lega di daérah éta (Direktorat TCDD Sivas Logistics). Dina kalimah sanésna, saperti daérah karéta éksprési. Urang geus dikaitkeun kana nalika menteri kami anjog. Kami henteu ngabogaan wewenang pikeun nangtukeun lokasi ”.
Wewengkon Xnumx agenda
Numutkeun inpormasi anu ditampa ti stasiun YN anu ditampi di Sivas 3 région béda dina agénda. Salaku zona kahiji, YHT diduga salaku daérah sajajar paralel di bandara di jalan tol Sivas-Ankara, nu di jalan asup ka kota, sedengkeun zona nu kadua nunjukkeun yén aréa nu lalawanan ka terminal pangeusian bentang.
TCDD Sivas Directoristics Logistics perenahna di gigireun Stasion Railway Sivas.
Stasiun, numutkeun sangka anu nyumbang kana pangwangunan wewengkon, dianggap lemah, nganggap struktur-struktur anu aya sareng perusahaan, sareng kamungkinan ngawujudkeun daérah anu aya di daérah aya terminal terminal beus.
Learnedta alimahna yén stasiun karéta, nu bakal ditetepkeun dina jalur kareta banci luhur, anu bakal meuntas tina titik caket na pusat kota, bakal kabuka pikeun pangwangunan.
Lalampahan sareng nyaman
Kalayan parantosan proyek YHT, anu bakal ngagancangkeun angkot Sivas jeung propinsi sareng distrik dina ruteu-lahan ieu, khususna di Ankara sareng Istanbul, waktos angkot antara Sivas sareng Ankara bakal 2 jam 39 menit sareng perjalanan perjalanan antara Sivas sareng Istanbul bakal 5 jam 37 menit.
Numutkeun inpormasi anu diala tina Proyék YHT Sivas-Ankara YHT Project stasiun YNTX-YHT rencanana unit 4. Sasuai, stasiun Yerkoy, Yozgat, Sorgun, Yildizeli anu bakal nangtukeun bakal ngalayanan jarak antara Yerkoy sareng Sivas.
Karya pangwangunan stasiun sareng wangunan sareng outbuildings dina bagian tina proyek bakal dibéré nyalira.

Sumber: The Sound of Sivas

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar