TCDD 3. Region Region Ödemiş - Contract Project Railway Cherry ditandatanganan sareng EDK Project Company, anu meunang kénging ku lembut pikeun nyiapkeun rencana dirévisi kanggo jalur tambahan jalur kareta api

Jalur Kareta api Nagara Turki (TCDD). Direktorat régional ti KPG tawar nawaran 3 Séptémber 21 antara Ödemiş - Cherry, anu dilakukeun antara jalur tambahan jalur kareta keur persiapan rencana dirévisi kanai kamajuan anyarna kacatet.
Numutkeun kana informasi anu ditampi tina Majalah Investasi; Tahan EDK Project Consultancy meunang lembut kalayan tawaran lira 143.825. 137.860 disaluyuan ku parusahaan on Oktober 30.


sumber: Investasi



Janten kahiji komen

koméntar