TCDD New Başkentray Project dipenta pikeun méré émbaran kana tawaran pisan low of Porr Bau

Perkembangan anyar dirékam dina tender pikeun Başkentray Project ,, Rekonstruksi Sincan - Ankara - Kayaş Line (Başkentray) Konstruksi ékék bakal direalisasikeun ku Jenderal Diréktur Turki State Railways (TCDD).
Numutkeun inpormasi anu ditampi tina Majalah Investasi; Luyu sareng kaputusan JCC, Porr Bau dipenta pikeun masihan inpormasi ngeunaan tawaran anu murah pisan. Dina tahap ieu, réspon ti perusahaan diperkirakeun.
Perkembangan saméméhna: Sakumaha dipikanyaho, Mahkamah Pentadbiran, anu ngaévélasi aplikasi Porr Bau pikeun hasil tina tender Başkentray Project, parantos mutuskeun pikeun ngagantungkeun palaksanaan éta. Otoritas Perolehan Umum, nyusul kaputusan pangadilan 7.11.2012 / MK-2012 tanggal 340, henteu ngaluarkeun proposal Gulermak Construction and Kolin Construction joint venture.
Mangga klik di dieu pikeun warta leuwih lengkep: Investasi


sumber: Investasi



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar