Munisipal Metropolitan Izmir Sistim Karéta Api (2. Panggung) Parantosan Proyék tina pangwangunan Konstrain Sigma Konstruksi - Borege Konstruksi dugi 31 Juli 2013

Lightzmir Lampu Rail System 2. Proase Phase Göz Göztepe, Poligon sareng Fahrettin Altay Stasion Contract Supply.
Numutkeun kana informasi anu ditampi tina Majalah Investasi; 2012 Dina Méi, kanggo tahap kadua nutupan stasiun Göztepe, Poligon sareng Fahrettin Altay, jaman tambahan bulanan 7 dirumuskeun ku Municipality ka joint venture Borege-Sigma réngsé saatos Désémber 31. Tapi, pausahaan nyiapkeun aplikasi berkas-lincian pikeun manjangkeun kota. Di pamundut ti joint venture, 2012 dibéré dugi Juli 31 pikeun ngarengsekeun karya pangwangunan subway.
Mangga klik di dieu pikeun warta leuwih lengkep: Investasi


Sumber: Investasi



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar