TÜVASAŞ Renew Quality Certificate

TÜVASAŞ Renew Quality Certificate
Turki gerbong Industri Inc. Salaku hasil tina Citatah dilakukeun ku Tse, TS en ISO 9001: 2008 sapuk yén System Management Quality téh éféktif, TÜVASAŞ 's en ISO 9001: 2008 Quality Manajemén bijil System ieu renewed.
2 - 3 sareng 4 Dina pamariksaan pamariksaan 2013, Tugas Manajemén Kualitas TÜVASAŞ milu sanés ka Delegasi Téknis TSE. 4 Dina rapat tutup anu diayakeun dina Januari 2013, Asistén Téktél TÜVASAŞ, Kepala Dinas, Pengurus Tanaman, Patugas Divisi sareng Karyawan Perwakilan Manajemén Kualitas na hadir. Hasilna diaudit, TS EN ISO 9001: Sertifikasi Sistem Manajemén Quality 2008 TÜVASAŞ diperpanjang dugi 2015.

sumber: kuring www.carkhaber.co

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar