éta jaringan angkutan kareta di Turki dibikeun ka studi tinimbang di jalan raya (Split Jalan Peta)

tinimbang keur dibikeun ka jaringan angkutan jalan tol ti karéta operasi di Turki
Turki dibikeun ka karéta jeung jaringan angkutan jalan karya utamana ganda tinimbang jalan tol.
Proyék ganda-jalan sakurilingna diperkirakeun salse sababaraha taun.
28.051 km ti tempatna dijalanan 22.253 km tos rengse.
Jalan ganda 2.604 km. Konstruksi anu keur lumangsung sarta 3.194 km boga jalan pikeun lelang.
Tempo kasarna yén jalan ganda 2000 km nuju parantos réngsé per taun (diitung tina 2003 km saprak 22.253), 6 sésana nyaéta rébu km. Deukeut ka ahir jalan ganda 4 bakal nyandak salami taun.
Nalika proyek jalan ganda réngsé, beurat anu dipiharep bakal dibéré ka karéta sareng jalan tol.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar