Lembut pengumuman: ARK-diarahkeun Cable Fault Detection and Fault Location

ARK Metode ARK Kabel Detik Kabel sareng Perangkat Panglingan Lokasi Fault bakal dibales
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Suplai kantor régional

ARC METHOD CABLE ERROR DETECTION DEVICE AND ERROR LISTENING DEVICE PURCHASE. ngayakeun kudu diusahakeun ku prosedur terbuka kabuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2013 / 51225
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) Alamat surélék: bsrmeletli@gmail.com
d) The dokumen lembut bisa ditempo alamat internét (lamun lumaku): https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-lembut sipat matuh
a) Quality, tipe na jumlah:
alam kontrak, anu ECAP informasi salajengna ngeunaan jenis sarta jumlah (Electronic Ngayakeun Public Platform) lokasina diakses tina spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat Pangiriman: ANKARA AND KAYSERI KOMUNIKASI CHEFS.
c) Tanggal pangiriman: Penerimaan alat bakal dilakukeun ku Dinas Komunikasi Ankara TCDD. 75 bakal dikirimkeun unggal dinten.

3- lembut
a) Location: TCDD. 2. Diréktur régional BEHİÇBEY Y.MAHALLE / ANKARA
b) Titimangsa jeung wanci: 14.05.2013 - 10: 00

dokumen lembut

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar