Kareta api Samsun Amasya Çorum aya dina Target 2023

Kareta api Samsun Amasya Çorum aya dina Target 2023
Menteri Pengangkutan, Hal Ehwal Maritim sareng Komunikasi Binali Yildirim, "2023 Samsun, Amasya sareng Corum'u targét tina angkutan transportasi rel anu urang gaduh." Cenah.


Angkutan, Urusan sarta Komunikasi Mentri Maritim Binali Yildirim, 10 taun panganyarna di Turki, ngomong yén maranéhna tuh nu sataun sajarah 80 15 Republik dijieun jalan pamisah padet. Menteri Yıldırım nyarios, "Dina udagan 2023 kami, urang ngagaduhan proyék pikeun transportasi panumpang karéta api anu nyaritakeun Samsun, Amasya sareng Çorum. Lajeng angkutan karéta, angkot panumpang bakal langkung narik.

Amasya International Atatürk Culture and Art Festival pikeun ilubiung dina sababaraha program di jero kota Lightning, Gubernur Amasya Abdil Celil Öz'u ngadatangan kantor na. Yildirim nyatakeun yén anjeunna gaduh proyék pikeun lingkungan sareng jalan jalan sareng nyarios, bölünmüş Jumlah jalan dibagi di Amasya nyaéta 29 kilométer nalika urang nyalira. Jumlah anu urang buat nyaéta 220 kilométer. 80 tina jumlah anu dilakukeun dina taun 10 per taun, kami parantos ngadamel jalan anu dibagi caket ka lantai 10. Jumlah anu urang atos jauh pikeun jalan dibagi nyaéta 1 milyar 148 juta pon. Janten naon anu 1990-2002? Juta 81. 10 sateuacan urang ngadamel jumlah 81 juta taunan. Jumlah anu ku urang jalan-jalan di antara 2003-2013 nyaéta 1 milyar 148 juta pon. Janten kami parantos ngadeukeutan caket 15. "

HAL NENGGALKEUN ENJUK, SAHA ANAK AKAN DIJUJUT DARI KAROSA PUTRA ”

Amasya teras-terasan ngawangun konstruksi jalan cincin bakal dikabarkan pikeun ngagancangkeun kilat, saur pagawéan masarakat di daérah pikeun ngaleungitkeun runtah sareng polusi bising, saurna. Yıldırım terus: “Proyék jalan ring nyaéta proyék anu bakal ngahemat tempat ieu. Jalan cincin 10 kilométer ieu kabangun anu ngurilingan Amasya ti kulon ka wétan. Jalan cincin ieu sanes jalan cincin biasa. Kami angkat opat titik. Éta proyek anu tangguh, butuh sababaraha waktos. Isuk-isuk ieu urang nyawang pagawéan anu aktip, padamelan bakal rada gancang. Nalika jalan ieu atos Amasya; ambeu kotana kota, macét, macét polusi bakal disimpen. Éta struktur arsitéktur anu éndah nghias dua sisi Yeşilırmak bakal dianggo pikeun tujuan pariwisata anu langkung saé sareng panjang. ogé; Jembatan Zana, jalan Erbaa, jalan Amasya Turhal, jalan Osmancik Merzifon, jalan pemisahan Kayaduzu-Amasya-Zile, Ladik-Tasova, Rebo-Ayvacik-Tasova sareng jalan Mecitozu masih kénéh jalan. "

"KOMUNITAS BASA ING DI AMASYA"

Menunjukkeun yén jumlah wisatawan di Amasya parantos dugi ka 500 sarébu, Yıldırım nyarios, yaşayan Amasya, anu parantos ngalaman pangembangan penting dina pariwisata, parantos ngahontal jumlah sémah anu parantos ngahontal 500 rebu. Kontribusi panglegana nyaéta angkutan udara sareng jalan di Merzifon, anu urang sebut jalan raya. Ieu mangrupikeun nilai emas tina Amasya. Urang ogé ngamimitian jasa karéta ka Havza ngeunaan karéta api. Aya tungtutan dina bentuk tuluyan tina ekspedisi ieu ka Samsun. Tapi, atra yén ngalakukeun ieu sareng garis anu aya moal gaduh seueur daya tarik. Jalur éta henteu cocog kanggo laju. Sanaos anjeun diperyogikeun, éta moal ngahémat waktos saatos bérés. Nanging, dina targét 2023 kami, urang gaduh padamelan ka arah transportasi panumpang énggal anu meryogikeun Samsun, Amasya sareng Çorum. Teras angkutan karéta, angkutan panumpang bakal janten pikaresepeun. Tapi éta sanés proyék anu bakal urang ngamimitian pas



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar