Katerangan ngeunaan Lembut: Sangkep Kontrol Microprocessor sareng Sistim Témbongkeun Témbal Ruksakna (TÜLOMSAŞ)

Turki lokomotif na Engine Industri Inc.
Microprocessor Controlled Control and System Fault Detection Regault
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel Administrasi Émbaran 1-
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: kontraktor The, Turki lokomotif na Engine Industri Inc.
b) Alamat: Ahmet ternak Avenue 26490 ESKİŞEHİR / Turki
c) Nomer Telepon: + 90 222 224 00 00
z) Jumlah fax: + 90 222 225 72 72
d) alamat surat éléktronik: tulomsas@tulomsas.com.t
e) Ngaran sareng Ngaran kulawarga anu diperyogikeun: Metin Dülger

1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2- poko tina lembut pikeun purchasing informasi
2.1. Subjek milik lembut teh;
a) Nami: Jenis EMD G26CW-2 DE 22000 sareng lokomotif jenis GT26CW-2 DE 33000 bakal diterapkeun ka "Mikroprocessor
Kontrol sareng Kontrol Fault / Rekam / Tampilan Sistem "pamasangan, pamariksaan, metode uji sareng latihan
kaasup
b) Lamun kode:
c) kuantitas sareng tipe: PCS 20
d) Tempat of pangiriman: Kanggo bidders asing: The kontraktor Departemen Bahan / ESKİŞEHİR
Pikeun tenderers asing: FOB wadah STOWED (sakumaha dina dewan) port OF Impor treuk atawa FC
(T 'a dimuat) jeung CIF atanapi CIP Harbour ......... .. ....... Port / Turki
(FOB / FCA / CIF bakal diserenkeun ka Administrasi mutuskeun.)
bidders asing pikeun nawar on FOB / FCA na CIF harga / CIP, dina surat tawaran misah
Ieu bakal nyatakeun. Mun teu dieusian, proposal bakal dianggap sah.
d) ngayakeun (lamun lumaku) informasi lianna:

Artikel 3-lembut jeung informasi nu patali jeung lembut jeung titimangsa deadline na waktu
3.1. a) nomer pendaptaran lembut: 2013 / 107467
b) Prosedur Ngayakeun: lembut kabuka
c) alamat pikeun kaluman sahiji usulan: The kontraktor Umum Direktorat Ahmet ternak Avenue 26490 Eskisehir / Turki
d) Alamat ngayakeun: The kontraktor Umum Direktorat Ahmet ternak Avenue 26490 Eskisehir / Turki
d) Tungtung pikeun tenders: 19 SEPTEMBER 2013
e) lembut (tawaran final) waktos: 14.00
f) The Komite lembut Rapat Tempat: The kontraktor lembut Komisi Rapat Room

Spésifikasi teknis 250.167

1528- PENTADBIRAN ADMINISTRATIF

1528 - KONTRA ENG.

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 26

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 26

Ngayakeun bewara: meresihan Service Alınacaktır

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 26

Béja Tender: Pangwangunan Fasilitas Listrik Hanlı Çetinkaya

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar