Palandoken ski Resort nyiapkeun musim

Palandöken Resort ski ieu Nyiapkeun pikeun musim: Tempatna antara resorts ski utama ti turki Palandöken ski Center ieu Nyiapkeun keur usum hujan datang.

Pikeun usum anyar, Polat Renaissance di Palandöken Mountain sareng Xanadu Snow White Hotel, anu ngalangkungan tangkal pinus sareng 3 kanggo ski wengi, nuju nyiptakeun jalur ski énggal. Kurang leuwih 4 juta euro investasi sareng kerja demam di Palandöken usum ski kalayan sistem salju jieunan bakal dibuka dina minggu munggaran Désémber. Ieu dibuka dina 2011 sataun na dua taun, 'Best Olahraga Hotel' Xanadu ceuk maranéhna narima pangajén pikeun Salju Hotel Bodas Urusan Administratif Manager Omar Akca, "Usum Tukang Turki urang urang tadi hotél muka mangsa ski kahijina di Turki. Janten bakal di taun ieu. Dina usum usum panas, kami muka lagu énggal sareng ningkat panjang ski ngajalankeun ka 10 kilométer. Sadaya jalur gaduh salju buatan. Kami ogé parantos ngadamel jalur énggal kanggo ski janten urang nyauran tubing. Dua taun ka tukang, hotél dibuka dua taun Turki urang olahraga hotél pangalusna kami reueus dipilih. Tujuan kami nyaéta pikeun nampa pangajén ieu di 2014. "

PANGGILAN SKI bakal nganggur APRIL ANTIL

Manajer Umum Polat Renaissance Hotel Bora Kanber nyatakeun yén aranjeunna ngawangun kolam renang 3 rébu kilométer pikeun nahan 176 sarébu méter cai dina 2 rébu 400 meter Palandöken dina jangkungna 40 rébu 7 luhureun laut. Bora Kanber ngajelaskeun yén aranjeunna parantos naék kana usum ski ka 5 ku salju salju, "Kami parantos Palandöken janten daérah konstruksi pikeun méré layanan anu langkung saé pikeun pasar domestik sareng internasional. Nganggo cai balong, urang bakal salju tina lamping ski ti mimiti Désémber. Kituna, usum ski bakal diteruskeun dugi pertengahan April. Salaku tambahan, urang bakal nyaangan bagian 1 kilométer tina landasan jalan anu para tamu kami tiasa ski dugi tengah wengi. Tujuan kami nyaéta nyumbangkeun pariwisata usum Palandöken. Polat Renaissance mangrupikeun salah sahiji investasi munggaran di Palandöken ”.

Rusia, Ukraina, Iran, Walanda sarta Jerman ogé Turki bakal ngalakukeun ski plentifully taun ieu vacationers ti sakuliah nu nyorot Dedeman Hotel General Manajer Nuri Avşar ogé "Palandöken slalom sarta kompetisi slalom buta xnumx urang didaptarkeun di Aya landasan caket sareng 2, kalebet 12 kilométer panjang. Hak istimewa anu ngagaduhan liburan di Palandöken, anu ngagaduhan 40 World Interuniversity Winter Games ”.

sumber: kuring haber.stargazete.co

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway