Railway Jerman jeung Turki Industrialists patepung

Para ahli Industri Kareta Jérman sarta Turki Dikumpulkeun: Présidén ASO Özdebir ngungkabkeun, artık Urang ayeuna di pasar kareta api. Simkuring hoyong parabot ieu bisa dihasilkeun di Turki sarta pamakéan barang ieu dijieun "
Présidén Ankara Kamar Industri (ASO) Presiden Nurettin Özdebir ngungkabkeun, artık Urang ayeuna di pasar kareta api Simkuring hoyong parabot ieu bisa dihasilkeun di Turki sarta pamakéan barang dijieun ieu, "cenahna.
Dina symposium on "Railway Technologies Swiss anu diayakeun di Swiss Hotel anu atuh ku Anadolu Rail Transport Systems Systems Cluster (ARUS), industriists Kareta Jérman disumpul sareng pabrik domestik pikeun ningkatkeun gawé di téknologi kareta api sareng ngadamel Investasi Gabungan.
Diomongkeun di acara, Présidén ASO Nurettin Özdebir adzab dina waktosna kanggo simposium. Cina sareng Jérman baris nyambungkeun unggal kareta api anu mimiti, mimiti kéngingkeun selat. Kuring yakin yén kolaborasi anyar bakal dibuka dina symposium ieu ..
Özdebir, noting nu Turki sataun panungtungan 10 pertumbuhan signifikan di sakabeh wewengkon, dina dasar tumuwuhna ieu stressed nu stabilitas jeung infrastruktur pulitik karya.
Ngingetkeun yén Jalur Gancang Luhur Ankara-Istanbul bakal ngamimitian operasi na dina sasih-taun ka hareup, Özdebir ngungkabkeun, "karya-karya ieu henteu ngan ukur keur pangembangan angkutan barang sareng angkutan panumpang. Theta ngawujudkeun pentingna angkutan kareta anu urang parantos hilap ampir sataun tur sadar pentingna ".
Özdebir ngungkabkeun, Ankara janten pusat angkutan karéta sareng industri Industri Ankara mimiti ngamimitian pentingna kana kareta api anu henteu acan konsentrasi nepi ka ayeuna.
Özdebir nyarios yén industri Ankara ngiringan kapamimpinan ti Adapazarı sareng Eskişehir, anu pusat pentingna dina ieu widang sanajan samentawis kaserang ku kandaraan kareta api ayeuna. "Urang ayeuna aya dina pasar kareta. Simkuring hoyong parabot ieu bisa dihasilkeun di Turki sarta pamakéan barang dijieun ieu, "cenahna.
Sistem angkutan karéta domestik
Pupuhu ARUS Ziya Burhanettin Güvenç, nyatakeun yén Turki urang ilişkilier dagang utama kalawan Jerman, nu karéta ogé ngomong aranjeunna miharep sangkan usaha gabungan sareng Jerman.
Güvenç nekenkeun yén ARUS boga tujuan pikeun ngadamel sistem angkutan karéta di domestik sareng sadayana tina rarancang nepi ka produksi sareng nyieun mérek domestik ngadamel mérek dunya permanén.
Orhan Aydın, Présidén Zona Industri dikelompokeun OSTİM, nyatakeun yén pagawéan anu kudu dipigawé sareng Jérman dina sektor kareta api. "Urang kedah ngahasilkeun strategi anu sanés sareng rencana-bener bener. Kudu aya rencana anu urang sadayana bakal meunang dina masalah ieu
Andreas Becker, Wakil-Présidén Asosiasi Jérman Api Industri Kereta api, dikedalkeun kapercayaan yén kerjasama antara dua nagara bakal naek ku rapat bilateral anu bakal dilaksanakeun dina paguneman acara éta.
Becker, noting yen kareta api Turki urang sataun panungtungan pikeun leuwih ti 10 masihan pentingna, "29 dua buana dina Oktober kami diawaskeun bubuka tina Marmaray nyambung ka silih dina periode 4 menit, sarta anu rada impressed," cenahna.
Dina acara, anu para ahli industri di dua nagara bakal ngabahas kamajuan sektor sareng bakal ngalaksanakeun rapat bisnis kawédanana. Industriis sémah, ngaliwatan hungkul bisnis, bakal babagi dina kareta pareta api sareng Investasi.




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar