Minat dina ski ski di Palandöken

minat pikeun ski di Palandöken puseur ski, pencinta ski taun nyaho yén bubuka mimiti usum ski di Erzurum Palandöken ski Center nawarkeun libur minggu-tungtung flocked ka lagu di Turki.

ERZURUM - nu salah sahiji Turki urang utama ski resorts di Palandöken 2 sababaraha taun ka pengker, dibuka bintang lima Xanadu Salju Bodas Hotel parantos dibuka usum anyarna kalayan wengi ski. Xanadu Salju Bodas Hotel, anu dimimitian musim dina minggu mimiti Désémber unggal taun, nyieun 13 sapanjang kilométer lamping swasta anu panjang pikeun ski upami dina sistim salju jieunan nuturkeun salju minggu kamari. Usum jeung wengi ski 'pantun' anjeunna Xanadu Salju Bodas Hotel, sémah anu entertained ku opat Palandöken ti Turki. Wisatawan anu resep liburan maranéhanana dina dinten sabtu minggu, ngarasakeun ski.

Manajer Urusan Administrasi Xanadu Hotel Ömer Akca, Palandöken'i ngungkabkeun yén tujuanna kanggo ngadamel brand penting. Sakabéh ukuran kaamanan dicokot ngahalangan Akca, "Xanadu Salju Bodas Hotel, Turki FIS mawa kalawan standar kaamanan internasional (Federation Internationale de ski) geus disatujuan lamping ski ukur swasta. Hatur nuhun kana sistem snowmaking janten usum ski mimiti muka fasilitas di Turki. Di luhureun gunung 30 kami ngadamel untung ti balong kalayan kapasitas rébu méter kubik. Ku cara kieu, 13 kilométer landasan gaduh perséntase salju di 80. Sangkan nuju nyandak usum ski pikeun 150 Day. Kira-kira 35 rébu tamu anu sumping ka Xanadu taun ka tukang langit. Minangka Salas Bodas Xanadu, urang badé ngajantenkeun Palandöken pikeun mérek. Ieu mangsa, paseu salju, ngembangkeun Pingguin Anak Klub, arék anu anyar teras dipupunan. Kuring yakin yén urang bakal ngagaduhan usum anyar tersukses ".

Sedengkeun kursus-kursus ski dimimitian di Palandöken, barudak anu kasalametan ski ayeuna nyebutkeun, "Tempat-indah ieu éndah. Skiing rada saé

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway