Sungtian Altınka Consultancy meunang lembut kanggo Evka 3 - Stasion Tengah Torowongan Bornova Tunnel Tipe Tunnel Tipe sareng Bornova

İzmir Metropolitan Municipality Light Rail Project Project Evka 3 - Stasiun Jawa Barat Bornova Tunnel Tipe sareng Bornova Stasion Tengah jasa konsultan pikeun palaksanaan lembut lembut Altınok Consulting teguh.
İzmir Metropolitan Municipality System Rail Ferat Direktorat 27 Désémber 2013 dibuka amplop finansial "mirzmir Project Rail Rail Project Evka 3 -Bornova Stasion Tengah Tunnel Tél Torél jeung Stasion Tengah Stasion Bornova Konsultasi Ngayakeun pameseran" disimpulkeun.
Numutkeun kana informasi anu ditampi tina Majalah Investasi; Altınok Müşavirlik meunang lembut kalayan tawaran 644.000 lira. Pajabat perajakanana nyarios halangan diondang supaya nguntungkeun ku kontrak jeung kontrak ieu bisa disaluyuan engké bulan ieu.
Pausahaan séjén anu milu dina lembut anu ditetepkeun salaku biaya 1.023.000 lira perkiraanna saperti kieu:
1. Prota Engineering Inc.
2. Téknik SWS
3. Yuksel Project
Ref.: Majalah Investasi 1162 / 30 December2013 (SB)


sumber: kuring www.yatirimlar.co



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar