-Speed ​​tinggi karéta nu baris mawa panumpang teu ukur beban

Kareta-ganci anu gancang bakal mawa panambih wungkul wungkul sareng kargo: Menteri Perdagangan, Affairslmu Maritim sareng Komunikasi Lütfü Elvan ngungkabkeun, angkutan barang angkatan angkatan sisi panumpang dina Jalur Kareta Laju Ankara-Eskişehir-İstanbul.
Wakil Perdana Menteri Bülent Arınç sareng Menteri Elvan nampi inpormasi ti Direktorat Umum Pasipatan Sipat Nagara Süleyman Karaman dina situs pangwangunan di Désa Karahıdır dina jalan parangkat Bursa-Yenişehir High Speed ​​Train (MTH). Menteri anu sasuai pikeun nengetan dina torowongan di Désa Igdir dibere péstasi dina proyék di pasamoan sarapan.
Lütfü Elvan, Menteri Angkutan, Urusan Maritim sareng Komunikasi, nyariosna aranjeunna janten mimiti di proyek Bursa YTH. Menteri Elvan nyarios: zam Kami henteu ngan tiasa nyandak panumpang ku karéta anu gancang kalayan gancang, tapi ogé mawa beban. Ieu penting pisan pikeun Bursa. Karéta-speed tinggi Ankara-Eskişehir-Istanbul ngan bakal nyandak panumpang. Tapi dina karéta ieu kagancangan, sajaba panumpang, kandaraan angkutan ogé bakal kabiruyungan ti Bursa. Bursa mangrupa kota anu parantos dikembangkeun, abdi pikir éta bakal alat penting pikeun ngembangkeun gancang kacamatan lingkungan urang pikeun pangwangunan salajengna. Tujuanana urang salaku taun 2017 Mugi pikeun ngeureunkeun karya ieu atanapi khususna pikeun ngarengsekeun proyék karéta gancang-gancang. Ieu henteu kasampurnaan gampang, inget yen Torowongan Bolu henteu rengse Torowongan Bolu saméméh pamaréntahan taun-taun saencana anu nanggakeun urang. Hiji tukang nyarios; '3 nyaéta torowongan panjang pikeun kilométer.' Dinten ieu kami boga torowongan 9 kilométer. Sakabéh panjangna torowongan mangrupakeun panjang torowongan di luhur 32
'Lembut 400 Juta, Salah sahiji tina tilu 300 Juta réngsé'
Wakil Perdana Menteri Bülent Arınç nyatakeun yén proyék ageung sapertos bandara anu diwangun sareng anu ngawangun ngawangun sistem-transfer sarta nyarios: da Tapi karya ieu henteu dilaksanakeun di dieu. Kusabab éta henteu aréa nguntungkeun. Daya anu kuat henteu kéngingkeun proyek ieu kusabab aranjeunna henteu tiasa ningali kajauhan salajengna dina titik kauntungan. Ieu proyek anu dijieun salaku pangabutuh pamahaman kaayaan sosial. Kaayaan dina karéta-gancang; Sangkan warga warga urang bahagia, aranjeunna ngadukung kakuatan pikeun keuangan sorangan. Harga lembut deukeut ka 400 triliun (juta). 300 triliun (juta) ieu parantos dikonsumsi, tapi ngan ukur mangrupa 30 geus direalisasikeun. Kusabab puluhan torowongan, puluhan viaducts, kilométer manufaktur geus réngsé. Upami Anjeun nyilupkeun taneuh anu sesah, damelkeun waktos langkung gampang sareng langkung mirah, tapi upami anjeun mendakan dina taneuh sareng lemes, permukaan lemes, proyek anjeun ngan leuwih sesah sareng ongkosna mahal. Sawaktos Anjeun ngali nepi taneuh, saurang anu datang seueur biaya anjeun
Arinc mangrupakeun ngajengkeun kuat ékonomi Turki urang terus kieu: "sabaraha kuat ékonomi urang. 70 sanggup nyetél 400 triliun hibah di mil sarta tiasa nanggung nambahan. Nempo période pamaréntahan taun 11, urang nuju ka 400 yuta luar negeri sareng nginget perdana menteri sareng menteri pikeun ngirimkeun heula yén 1 kapendak kiridit sajuta juta. Dinten Puji ka sadaya oyag, jero tur luar tina ékonomi Turki urang ngalawan inisiatif megatkeun geus dibayar mung 300 juta pon kadarlık di hiji wewengkon nu mibanda kaayaan sarta komitmen ka masa depan pangmayaran kana. 12-13 boga kuadrilion jalan raya Istanbul-Izmir, najan aya modél ngawangun-transfer-transfer, tapi lamun anjeun ngarasa kami nyieun kareta-laju luhur tina anggaran urang salaku kaayaan.
General Manajer TCDD Süleyman Karaman ngungkabkeun, aranjeunna bakal nyambungkeun zona industri anu dikelompokeun ku karéta. Ogé adzab kaluar nu durasi studi ngeunaan proyék di Karaman, Turki estu jalan dina watesan motong rail mungkin sigana salaku lamun éta tengah Asia jeung Éropa, ngarah dikedalkeun proyék-proyék maranéhanana numutkeun jadwal downtime. Karaman, garis YTH tina Bursa-Yenişehir YTH tina kontrak 30 2011 2015'da disaluyuan, pangwangunan ieu diperkirakeun réngsé dina 393, tapi ku sabab karya karya torowongan bakal saeutik nyangsang, cenah. General Manajer TCDD Karaman nyatakeun yén jalur kasebut ditawarkeun ka 170 juta 105 sarébu 12 TL.
Kareta api anu gancangna Yenişehir-Bilecik 30 tina karya proyek parantos parantos réngsé, dina lembut pangwangunan baris dilakukeun dina triwulan II taun anu nuduhkeun yén Karaman, kareta speed bakal mawa anjeun ka kota Gemlik. Bursa, Turki urang karéta-speed tinggi anu nyambungkeun langsung ka 15 propinsi emphasizing Karaman, jalur ieu réngsé ku tumiba Ankara na Bursa jeung Istanbul jarak ti menit 2 15, jam, cenah.
Samentara éta, Suleyman Karaman ngalaman mikropon nalika biantara. Karaman, anu parantos dikempékeun sababaraha kali, péangan ubar pikeun neundeun mikropon.
Saatos pengarahan, Arinc sareng Elvan ninggalkeun tempat pangwangunan pikeun ngiringan upacara ngebel tina jalan raya Iznik ku helikopter.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar