Italia hayang milu dina proyék tina Iran Railways

Italia badan milu dina proyék tina Iran Railways: Duta daur Italia di Teheran ngumumkeun yén nagara parantos siap kooperasi dina proyék-proyék dina séktor kareta jeung pariwisata di Iran.


Duta Iran ka Teheran patepung sareng Présidén Railway Iran Iran Hasan Musevinejad.

Dina rapat, Musevinejad ngungkabkeun yén pausahaan geus ngahontal kasapukan sareng hiji pausahaan Italia dina gerbong anu panumpang katukang, tapi pusat masalahna ieu ditunda ayeuna ngarep proyék ieu bakal dibuka deui.

Utusan Italia nyarios yén maranéhanana siap ngeusian jembatan antara Iran jeung Italia salaku Kadutaan sareng digawekeun ku Iran sasaran dina proyék rail jeung pariwisata.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar