Hasil Kareta Kareta Kayseri Kareta Lembut Salam (Warta Khusus)

Lembut kanggo meuli Kayseray Rail System Transport Vehicle: Kayseri Metropolitan Municipality Department Kawaran Planning and System Rail, 30 tambahan lembut dina sistem angkutan karéta api dijieun ayeuna. Perusahaan 4 milu kana lembut éta. Nomer Pendaptaran: Tawaran peralatan Panawaran Pananggaran 2014 / 17532 dikumpulkeun dina 14.April.2014 di 14: 00 sareng tawaran dibuka.

Numutkeun inpormasi anu ditampi, pausahaan anu milu dina lembut sareng nawaran Unit nyaéta kieu:

Bozanakaya: 44.000.000 Euro
Hyundai Rotem: 49.290.000 Euro
Durmazlar: 49.760.000 Euro
Skoda: 52.800.000 Euro

Sanggeus peunteun pangajian ngulik sacara resmi bakal ngumumkeun hasil tina lembut.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar