Ngumumkeun Tender: Pangwangunan Pengobat Perlahan (Direktur Fervan TatDan Vangölü Ferry)

Tatvan TCDD Vangölü Ferry Directorate Treatment Plant Construction Works
REPUBBLIKA TURKIJA DIRETTORAT ĠENERALI TA 'L-ISTAT RAILWAY MANAGEMENT (TCDD) VANGÖLÜ FERİBOT BUSINESS ADMINISTRATION


Tatvan TCDD Vangölü Ferry Direktorat Perlakuan Pembangunan Konstruksi Perjalanan bakal dibutuh ku prosedur lembut kabuka anu luyu sareng Pasal 4734 Hukum Ngayakeun Public No. 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2014 / 49682
1 of Administrasi
a) Alamat: Kale MAHALLESI AHLAT YOLU CAD. 50 13200 TATVAN / BITLI
b) Telephone na fax angka: 4348278040 - 4348278043
c) Alamat surélék: vangoluferibotsinvest@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
TATVAN TCDD.VANGOLU FERIBOT FILILITY TRACTMENT PLANT CONSTRUCTION
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TATVAN
c) Gawé awal: Di poé 5 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 60 ti lokasi pangiriman (genep puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: KALE MAH.AHLAT YOLU CAD.NO:50 TATVAN / BİTLİS
b) Titimangsa jeung wanci: 13.05.2014 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar