Railway bakal transformasi Kota transportasi Tekirdag jeung dagang

Railway bakal kéngingkeun Tekirdağ salaku kota transportasi sareng perdagangan: İhsan Şener, Wakil Présidén Promosi sareng Media Partéi Ak, ngajelaskeun Investasi dilakukeun ku pamaréntah Pimpinan AK di Tekirdağ salila taun 12.

Tekirdag mangrupikeun hiji propinsi anu nyambung ka jalur karéta saatos taun 40 Sener, saurna dina hiji pernyataan anu nyarios. "Karéta api éta bakal kéngingkeun Tekirdağ salaku kota transportasi sareng perdagangan. Kami nyambungkeun palabuhan Tekirdağ ku rel ka jaringan internasional. Kukituna, sareng sambungan karéta api, palabuhan Tekirdağ parantos pareum janten palabuhan batin sareng palabuhan Éropa, palabuhan internasional sahingga Tekirdağ parantos janten salah sahiji kota port anu dihormati di nagara urang. Kalayan Marmaray, Tekirdağ parantos dihubungkeun ka 12 sarébu kilométer jalur jalur karéta api, nyayogikeun aksés ka unggal juru nagara. 2 sataun saatos taun karéta bakal dugi ka palabuhan Derince sareng Bandırma ti jalur Tekirdağ-Muratlı nalika siang sareng nyayogikeun sambungan Éropa sareng bakal ngalangkungan Marmaray wengi. Oge, 150 nganyatakeun bagian Tekirdağ tina karéta api Rumeli saatos sababaraha taun, saurna yén stasiun sajarah dibalikeun deui.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar