Total 68 metro kandaraan - Hacıosman - alat Yenikapı Metro Rail Transit System sadia salaku hasil tina lembut teh (husus News)

Project System Public Transportation Public Istanbul BB 68 deadline tender lembut deadline 08 Oktober 2014 tanggal dijieun. Acı HNIOSMAN - Yenikapi Railway Public Transportation System Perusahaan 68 ngalebetkeun lembut kanggo pengoki sareng badan kandaraan subway 3.

Durmazlar:
Sukur hatur nuhun

CNR:
Tawaran wahana 67.986.400 Euro
Tawaran kiridit 90.800.000 Euro
Premium% 7
Exportkspor Kredit Biaya eurobor + 2%
13 kiridit ékspor taunan
Injeuman industri taunan 5
Lokalitas:% 40

Hyundai-ROTEM:
Tawaran wahana 77.520.000Euro
Kiridit tawaran 100.000.000 euro
Premium% 9,73
Laju bunga injeuman eurobor + 1,3%
Injeuman komérsial 5 taunan
13 kiridit ékspor taunan
Lokalitas:% 40

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar