Lembut bewara: Kanaékan kapasitas tukeur telepon sareng bahan cadang bakal dibeuli.

Kedahkeun telepon pikeun ningkatkeun kapasitas pamasaran telepon sareng bahan ngagantian
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) YHT kantor régional


Kanaékan kapasitas tukeur telepon MD110 sarta ngayakeun bahan cadang bakal ditawarkeun ku prosedur beberesih saluyu sareng Pasal 4734 Hukum Ngayakeun umum Nomer 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2014 / 130329
1 of Administrasi
a) Alamat: Anafartalar Mah. Talatpasa Bulvari No: Stasion Train 12 / ANKARA ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3123090515 - 3123090575
c) Alamat surélék: hasanhuseyingoren@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali (upami aya): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-lembut sipat matuh
a) Quality, tipe na jumlah:
Direktorat YHT Fasilitas Ankara Md110 Telephone Exchange Kamampuh Ngaronjatna Bahan sareng Sare
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat Pangiriman: Kaasup Angkutan sareng Pamasangan, Stasion Ankara TCDD
c) tanggal pangiriman: dina hiji angkatan kaasup pamasangan dina dinten 60 di handap ieu kontrak

3- lembut
a) Tempat: Anafartalar Neighborhood Talat Paşa Pegangsaan No: Direktorat Daerah 12 YHT
b) Titimangsa jeung wanci: 11.11.2014 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar