Aplikasi Mobile HGS PTT nyaéta Online

PTT HGS Mobile App Live: Kantor Pos cabang kalawan leuwih ti 4000 ngabogaan jaringan paling éksténsif Turki urang, HGS geus ngarilis aktip mobile dina ios sarta Android platform. Hatur nuhun ka aplikasi mobile HGS dikembangkeun ku babarengan ePTTAVM sareng Ülkem A.Ş., eureun di PTT kanggo prosés ngeusian HGS tutup.
Anyar, penjualan HGS sareng pangeusian meryogikeun ngaronjatkeun kasadaran masarakat ku sabab proliferasi situs web sareng aplikasi aplikasi mobile HGS, sadaya telepon sareng tablet tiasa dipasang haratis.
Kalayan aplikasi mobile HGS, anu ngaleungitkeun kabutuhan PTT sangkan ngamuat kana HGS, nyaéta standar anyar transisi anu gancang dina jalan raya, ubuan panaluan, gampang néangan duit dina labél HGS tur nyimpen HGSs anu remen digunakeun. Salaku tambahan, fitur GPS ngamungkinkeun pamaké pikeun dinyénging nalika aranjeunna ngadeukeutan kotak kantor sareng kasaimbanganna henteu cukup.


Pamaké iPhone henteu kedah janten anggota pikeun nganggo aplikasi mobile HGS, anu nawiskeun genah téwak sidik. TC ID angka, nomer plat lisénsi atawa jumlah tag tiasa ditanyakeun sareng tiasa dimuat ku kartu kiridit. Dina hal kaanggotaan, sadaya fee komisi dieusian ti muatan anu mimiti.
Anjeun tiasa sacara aman masang sareng mimitian nganggo aplikasi HGS Mobile dina alat seluler anjeun nganggo link di handap ieu:
Aplikasi System Pass Pass HGS kanggo Android
Aplikasi System Pass Pass HGS pikeun ios



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar