Ankara boga garis rail anyar dina udagan 2023

Ankara boga garis rail anyar dina 2023 udagan: 100 nu xnumx'ünc ulang taun Republik Turki di garis jeung tujuan wewengkon ékonomi bari ngantosan perbaikan utama di ibukota Ankara, pamaréntah mimiti nyokot léngkah pikeun nangtukeun. Laporan Badan Kamekaran Ankara, anu narik jalur jalan 2023 ibukota, disatujuan ku Perdana Menteri Ahmet Davutoğlu, sedengkeun SABAH Ankara netepkeun méja pikeun sababaraha proyék 2023 ka hareup dina bidang angkutan, industri, pertanian, téknologi, urbanisasi sareng pariwisata dina asında Capital 2023 ”roadmap. .
PETA JALAN ANKARA 2023…
2023 disiapkeun luyu jeung tujuan nu Plan Daerah disatujuan Ankara Turki mimiti dianggo
Luyu sareng rencana 2023 anu disatujuan ku Perdana Menteri Davutoğlu, Ankara bakal maju ka seueur widang sapertos angkutan, ekonomi, pariwisata sareng industri sareng bakal ngalangkungan taun 100 Républik salaku kota mérek. Rencana Wilayah Ankara 2014-2023, anu disusun dina koordinasi Badan Pangembangan Ankara, disatujuan ku Déwan Tinggi Pembangunan Daerah, dipimpin ku Perdana Menteri Ahmet Davutoğlu. Kalayan rencana ieu, ka arah taun 100 Républik, visi pangwangunan sareng peta jalan Başkent ditetepkeun. Ankara bakal nyandak léngkah-léngkah penting dina transportasi, kahirupan sosial, industri, ékonomi sareng lingkungan saluyu sareng rencana anu bakal dijalankeun salaku kompas dina target 2023 ibukota.
SISTEM RAIL INGKAN MANGKAL
Salian Batıkent-Sincan, Çayyolu-Kızılay sareng Keçiören-Tandoğan baris jalur, jalur sistem énggal anyar bakal direncanakeun pikeun nyaruakeun tren pertumbuhan urban di Ankara. Ngalengkepan wates kotamadya metropolitan pikeun nutupan sadaya wates propinsi sareng nguatkeun sambungan angkutan sareng angkutan umum sareng sadaya kabupaten bakal kéngingkeun pentingna. Dina kontéks ieu, investasi industri diperkirakeun ningkat. Prioritas bakal dipasihan kana proyék-proyék anu bakal nguatkeun hubungan antara pusat sareng transportasi ka daérah tempat bandara, sareng sambungan sistem rel anu bakal nyayogikeun ka bandara pusat-bandara Esenboğa bakal ningkat sareng Akyurt sareng pusat distrik Çubuk.
Kacamatan
YHT AKAN HENTUK
Saperti dina Polatlı, kalayan parantosan proyék Ankara-Sivas YHT, pusat Elmadağ-Ankara tiasa diaksés ku YHT. Salian ti garis Ankara-Istanbul YHT, anu ngamimitian jasa, penerbangan komuter ogé bakal diayakeun antara distrik sapertos Sincan, Yenikent, Ayas, Beypazarı sareng Çayırhan. Dina markas Kazan-Ankara, solusi bakal dikembangkeun anu bakal nyayogikeun angkutan anu saé sareng dipercaya kaasup TAI, Aviation sareng Spasi Spésialis OIZ, Logistics Base sareng pusat distrik.
BILANGAN HENTEU ABROAD bakal ngasilkeun
Kalayan modéren jalur karéta api konvensional kalayan proyék motorway sareng High Speed ​​sareng pelaksanaan jalur tambahan, waktos aksés panumpang Ankara's Samsun, Istanbul, Kocaeli, Izmir, Adana, palabuhan Mersin sareng metropolisis bakal ngirangan jam 3 sareng waktos aksés angkutan kirang ti jam 5. Jumlah kota sareng penerbangan langsung ti Ankara ka luar negeri bakal ditingkatkeun pikeun nguatkeun sambungan internasional Ankara. Dina kontéks ieu, lokasi éksternal anu sering sering ditetepkeun ti Ankara sareng YHT sareng lingkunganana langsung ngalangkungan Istanbul.
TRANSPORT KOLEKTIF AYA DITUTUP
Rute sistem énggal anyar bakal dilakukeun dina rarancang, anu nekenkeun kabutuhan pikeun nyandak angkutan umum. Panggunaan sistem rel bakal dironjatkeun ku cara kieu. Cara anu leres bakal dilakukeun pikeun ngirangan kendaraan pribadi sareng rute tinangtu, sapertos Red Crescent, dimana pangunjung paling sibuk di kota, bakal didakwa. Harga tarif bakal dirarancang pikeun ngadorong warga dina jalur angkutan umum anu énggal.




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar