Metro di dunya jeung Turki

Bumi jeung Turki Metro
Bumi jeung Turki Metro

Metro di dunya jeung Turki: Metro di dunya jeung Turki: kapadetan populasi sacara umum leuwih ngadegkeun di puseur kota jeung kota badag nu mangrupa gancang nyambungkeun titik sarta underground angkutan rail listrik jeung sub urban. Éta ngagaduhan jalan kaluar tina lalu lintas kota, éta gerak dina garis ganda sareng masihan kasempetan pikeun nganggo sajumlah ageung gerbong dina kereta api jero taneuh sareng ngahontal kacepetan luhur. Subway tiasa diurus kalayan sakedik staf.

Metro munggaran di dunya didirikan di London. Dibuka dina 1863, subway ayeuna mawa kira dalapan juta panumpang per poé. Metro Paris, anu dibuka dina 1900, ayeuna ngangkut langkung ti lima juta panumpang sapoé. Kota-kota sanésna kalayan jalan метé di inropa; Budapest (1896), Berlin (1882), Hamburg (1912), Leningrad (1915), Moscow (1935), Stockholm (1950), Wina (1898), Madrid (1919), Barcelona (1923), Roma (1955), Lisbon (1959), Milan (1962).

Subway New York, nu diawalan ku jalur udara peuntas jalan di 1868, dirobah jadi jalur bawah tanah di 1904. Kota-kota sareng subway di Amérika - Chicago (1892), Philadelphia (1907), Boston (1901), Toronto (1921).

Tokyo 1927 sareng Osaka 1933 di Jepang, sareng Buenos Aires 1911 di Argentina. Jalur-jalur hawa tina subway bakal sahenteuna méter 6 di saluhureun taneuh. Hateupna aya logam atanapi beton bertulang. Lawan taneuh sareng dukungan padet. Dua sistim anu diterapkeun dina jalur jero taneuh. Dina hiji munggaran, galeri anu mana sekuenna bakal nembus sakadar di handapeun tingkat jalan di jerona méter 6-8, sedengkeun anu séjénna nyaéta méter 35-40. Subway nu dirobah ku metoda kahiji murah. Alatan penggalian galeri dimimitian ku cara muterkeun ti tingkat jalan ka jero, sarta témbok beton diwangun dina kadua sisi lombang anu digali. Ku kituna, galeri, anu bentukna mangrupa prisma rectangular, ditutup sarta jalan dipasangkeun deui. Aral utama metodeu ieu mangrupa hal anu nuturkeun rencana jalan sahingga janten bentuk panjangna, anu recessed sareng netuh. Sanaos penggalian dilumangsungkeun di jero sedeng sapertos 6-8 méter, tembok nembongkeun wanda eléllisik di galeri dua kali garis. Dina jaringan jero, garis teu nuturkeun rencana jalan, aranjeunna sering diwangun ku garis katuhu. Ku kituna, jalur antara dua titik pondok pisan. Dina jaringan ieu, galeri anu ukiran buleud. Garis tunggal nembus aranjeunna. Galeri ieu miboga diaméter ring 3,5-4,5 m sarta dilengkepan cingcin baja. Nembe, kumaha oge, cingcin baja ieu geus diganti ku sistem flooring beton prefabricated nu bisa ngaco babarengan.

Bubuka rel karéta standar ampir sadayana (1435 mm). Henteu aya jalur ganda dina galeri jero. Bisa jadi parantos muka dua galeri, nu masing-masing ngalir karéta dina hiji arah. Simpangan na robah warna ka warna ukur dina titik stasiun. Jalur moal meuntas. Stasiun diwangun ku jalankeun galeri di jaringan bawah tanah sareng ku ngawangun hateup platform di jaringan hawa. Stasiun na kagungan platform panjang 100-160. Calskalator mindeng dipaké pikeun meunangkeun panumpang di jalan. Kareta sapertos sarua kareta listrik. Lolobana arah ganda. Jumlah sareng bentuk wagons beda-beda dumasar jaringan. Karéta metro tiasa ngajalankeun 90-100 km per jam, tapi biasana henteu ngaleuwihan km 60. Karéta 20 rata-rata dijalankeun ku hiji arah per jam. Najan kitu, saperti dina subway London, 40 per jam tiasa ngahontal dugi ka senar éta.

Dunya Metro Best

  1. New York - America: Saeutik pisan jalma gaduh mobil di New York. Ogé, méakkeun waktu-waktos anu pangleutikna kusabab parkir sapertos jiga nyungsi emas di jalan. Dibuka dina 1904 ngan kalayan stasiun 28, subway kiwari ayeuna aya stasion 462 tur mawa 4.9 juta urang sapoé. Metoda ieu mangrupikeun jam 365 / 7 dina 24 taun.
  2. London - Inggris: London Underground mangrupakeun subway panggedéna jeung pangkolotna di dunya. Metro, diwangun di 1863, ayeuna aya stasion 405 na garis 268 km. 976 yuta urang sapoé nganggo subway ieu pikeun ngaliwat ti tempat-tempat pikeun London.
  3. Paris - Perancis: Metro Paris nyaeta 2 pangkolotna di dunya. metro. Unggal bagean Paris bisa kahontal ku metro. Ku jalur km 214 sareng stasiun 380, sawaktos anjeun turun di hiji stasiun, anjeun ngan kedah leumpang méter 500, nu dianggap subway pangalusna. Umum 4 juta dintenna kanggo diangkut ku subway ieu.
  4. Moscow: Moscow metro, anu katelah sistem metro punctual di dunya, ngalaksanakeun langkung seueur 8.2 juta jalma dina dinten kerja rata-rata. Metro Moscow ngagaduhan stasiun 290 sareng garis km 172. Sanajan kalolobaan subway ieu ngalir tina handapeun taneuh, bagian leutikna ngalangkungan jembatan na terus matak narik jalma-jalma anu ningali panempoan Moscow sareng Yauza Walungan.
  5. Montréal - Kanada: Montréal Metro munggaran diwangun dina 1966. Stasiun metro 60 km panjang sareng stasion 68 dianggap minangka salah sahiji metros pangsaéna di dunya, sanaos éta henteu salah sahiji metros pangpanjangna di dunya. 835.000 mawa jalma sadinten.
  6. Madrid - Spanyol: metro Madrid mangrupikeun 2.ci Eropa sareng 6.ci dunya. Metro Madrid munggaran dibuka di 1919 kalayan garis km 3,3 sareng stasiun 8 teras ningkat kana stasion 231. Subway Madrid mangrupikeun subway pangpentingna di dunya, dimana 1.8 nganggo sajuta jalma sadinten.
  7. Tokyo: Sistem angkutan umum Tokyo saé. Di nagara ieu, 10.6 juta urang dinten sapoé nganggo angkot umum, sareng 7.7 juta urang pér nganggo metro. Aya total stasion subway 287 di Tokyo. Kadua Basa Inggris sareng Basa Jepang aya dina saban stasiun.
  8. Seoul - Koréa Kidul: Subway Seoul mangrupikeun salah sahiji anu pang pendudukna di dunya. Kurang leuwih 8 juta jalma ngagunakeun metro ieu sapopoé. 287 mangrupikeun stasiun metro pangpanjangna di dunya kalayan jalur km na. Sanaos sabagéan ageung karéta di handapeun taneuh,% 30 langkung di jero taneuh.
  9. Beijing - Cina: Subway Beijing diwangun dina 1969. Kalayan subway ieu, masarakat Cina tiasa kalayan gampang nganjang ka kota-kota di luar. 2008 Saacan Olimpiade Beijing, 7.69 milyar USD parantos parantos di Investasi dina subway ayeuna sareng subway ayeuna parantos dilebetkeun kana layanan di daérah 480 km. Subway ieu, anu dianggo ku 3.4 juta jalma sadinten, dianggap minangka subway pangpentingna di Cina.
  10. Hong Kong: Najan sistem kareta jero Hong Kong aya dina jarak anu pondok pisan (90 km) dibandingkeun kota-kota anu sanés, sakitar 3.8 juta urang nganggo metro ieu per poé. Dina urutan ieu, 9 mangrupikeun anu langkung seueur jalma kareta api di dunya. nagara kasebut. Subway ieu diwangun ku Inggris di 1979.

Situasi ayeuna di Turki

Jumlahna aya subway 1908 sareng kandaraan LRT anu dipésér ka nagara urang, sareng salami tungtung 2013, 2.5 juta panumpang anu rencanana angkutan sapopoé. Dugi 2023, sakitar 7000 metro sareng LRT lampu rail rail nu diperlukeun. Di nagara urang, anu bakal naekkeun ka jaringan karéta kana lanté ti 2023 dugi 2; 26 rébu kareta karéta nu bakal ngahontal 10 sarébu km di nagara-nagara bakal diwangun ku Jalur Kepanduan Tinggi. Dina 2023, jumlah-masing panumpang poéan dina sistem angkutan karéta urban di nagara urang bakal naékkeun kana 4.1 yuta sareng angkutan angkutan barang bakal 200 juta ton / taun. Laju angkutan panumpang ti 2004 ka 3 di 2023 baris naek tina 10 kana 5.5 sareng angkutan angkutan barang tina 15 kana XNUMX%.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar