Merkel tawarkeun arbitrase pikeun neunggeul rail

Proposal Arbitrase Merkel pikeun Strike Railway: Perdana Menteri Merkel parantos nyayogikeun proposal arbitrase pikeun sengketa 10 antara karéta api sareng mesin kapal karéta.


10 teu acan tiasa kéngingkeun hasil tina hungkul kolaborasi tawar koléktip antara Jerman Railways Deutsche Bahn sareng Union Train Traininin '(GDL). Karéta karéta bakal tetep cicing dina dinten 7, sareng karéta panumpang dina dinten 6. Pikeun mogok karéta api anu nyangking nagara, teras Perdana Menteri Angela Merkel masihan penentuan antara persatuan sareng dunungan sareng naroskeun sengketa pikeun réngsé pas.

Jurus jam 138 tina Train Machinists 'Union (GDL), anu neraskeun serangan pangpanjangna dina sajarahna, mimiti ayeuna kalayan eureun jasa jasa pengiriman barang tina 15.00. Isukan énjing panumpang énjing bakal nambihan ieu. Hal ieu rencanana balik deui normal dina dinten Minggu di 09.00.
Perusahaan Railway Jerman (Deutsche Bahn) parantos nawiskeun gajih gajih 4,7 dina tawar koléktif, sedengkeun Train Engineers '(GDL) nungtut paningkatan gajih 5 kirang langkung 1 sareng kirang jam XNUMX per minggu. Pihak-pihak éta silih tuduh silih teu satuju, sedengkeun média Jerman ngaluncurkeun kampanye ngalawan Uni Machinists 'Union (GDL). Sanaos teu aya mobil sewa di sapanjang Jerman, harga perusahaan perusahaan beus parantos ningkat saratus persén. Di sisi anu sanésna, jalma anu teu tiasa ngarambat nganggo rel bakal nuju padamelan sareng kendaraan pribadi.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar