Antara Iran Kareta api TCDD 34. rapat Dilaksanakeun

34 Antara Jalur Iran Kareta api sareng TCDD. Rapat ngayakeun: 26-27 diantara Iran (RAI) Railways na TCDD 2015 antara bulan Méi sareng 34. Rapat dilaksanakeun di Tabriz.


Protokol anu disaluyuan antara TCDD Direktorat Umum sareng Direktorat Umum RAI di Ankara dina bulan Pebruari 11-12. TCDD 1989. Pajabat Direktorat Daerah tur RII (Azerbaijan) Tabriz Direktorat Daerah Daerah kalayan ilubiung dina 8. Rapat dilaksanakeun di Tabriz.

Diréktur Daerah Azerbaijan Hasan Moosavi atas nama RAI sareng 5 atas nama TCDD. Diréktur Daerah Üzeyir Ülker, dipingpin parangkat jasa angkutan barang, traction sareng lalu lintas.

Dina rapat rapih, jaringan parapatan antara dua karéta api ditalungtik sareng gerbong dikirimkeun ti Iran ka Kapikoy (Van) dina perdagangan perdagangan wawatesan jeung panalungtikan pasar pikeun ningkatkeun angkutan barang sareng angkutan panumpang antara dua nagara didiskusikeun.

Sanggeus pasamoan anu diayakeun di 27.05.2015, protokol ditandatanganan dina basa Turki sareng Persia.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar