Lembut pengumuman: Persiapan proyek sasak hidrolik kalayan proyek jalan jalan keur Irmak - Zonguldak

Irmak - Zonguldak baris ngagentos proyek sareng préparasi proyek sasak hidraulik
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Suplai kantor régional

IRMAK - ZONGULDAK LINK KM: 296 + 400 BUBEJANGAN PROMECT AND KM: 322 + 630 ′ PYEJJIJA PGDEJAS BISALA IDRARALIKA Karya préparasi Ngayakeun kana jasa jasa bakal ditawarkeun dumasar kana Pasal 4734 Hukum Pengerjakeun Umum Nomer 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2015 / 84905
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat:
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
IRMAK - ZONGULDAK LINE KM: 296 + 400 UNDERPASS JEJG KM: 322 + 630 ′ HYDRAULIC RAILWAY BRIDGE PROPECT PREPARATION WORK
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: IRMAK - ZONGULDAK LINK KM: 296 + 400 UNDERPASS PROJECT AND KM: 322 + 630 H HYDRAULIC RAILWAY BRIDGE BRPGE PREPARATION WORK
c) Lilana: dinten 90 ti tanggal kanjén

3- lembut
a) Location: TCDD 2 REGIONAL DIRECTORATE PUNTATI PASI sareng УСЛУГИ КОМИССИЯ ВСТРЕЧА ЗАЛ BEH BEBEY / ANKARA
b) Tanggal sareng waktos: 06.08.2015 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar